Lomtalanítás!

Tisztelt Lakosság!
Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a háztartási lom gyűjtési napja 2020.10.06-án (kedd) lesz a településen.
A háztartásban keletkezett lomot a lomtalanítás napján reggel 7 óráig, az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni. Kérjük, hogy a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, a szétszóródás megelőzése érdekében. A lom nem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot, autógumit, elektronikai hulladékot, illetve veszélyes hulladékot (gyógyszer, festék, vegyszer).
Továbbá tájékoztatom a lakosságot, hogy az ingatlanhasználók részére a szolgáltató, hulladékudvarban biztosítja az elektronikai hulladék, valamint háztartásonként évente 5 db autógumi átvételét.
A hulladékudvar címe: 8800 Nagykanizsa, Vár u. 5.
A képmegjelenítő elektronikai berendezéseket kizárólag a lomtalanítás időszakában 2020.10.01-2020.10.31. veszik át. (Kizárólag ép, nem kifosztott elektronikai hulladékot!).

A lomhulladékot kizárólag attól az ingatlantól szállítják el, amelynek tulajdonosa a hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve 2020.06.30-ig a hulladékszállítási díjról kiállított számlákat kiegyenlítette.

Együttműködésüket köszönöm!

Neubauer Tibor

Hozzászólás